Menu
SEAFOOD FESTIVAL MENU
SNACKS
Tatar af Kammusling · Wasabi · Wontontærte
Torskekroket · Aioli
Sprøde Tapioka · Dild · Østersemulsion
Laks · Peberrod · Agurk · Karse · Rossini Caviar
RETTER
JOMFRUHUMMERBISQUE
Tomater · Thai Basilikum · Boghvedekerner
TORSK EN CROÛTE
Ærter · Bønner · Fiskefumé · Rossini Caviar
RABARBER
Hvid Chokolade · Mazarin · Citron Verbena
685 pr. person
VINMENU
La Perle Noire & 3 Glas Vin 495
A LA CARTE & MENU AFTEN
17/5 – 25/5
SNACKS
Tatar af Kammusling · Wasabi · Wontontærte 2 stk. 80
Torskekroket · Aioli 2 stk. 50
Sprøde Tapioka · Dild · Østersemulsion 50
Laks · Peberrod · Agurk · Karse · Rossini Caviar
2 stk. 120
Kartoffel Rösti · Serrano · Aioli 4 stk. 100
RETTER
Jomfruhummerbisque · Tomater · Thai Basilikum · Boghvedekerner 175
Confiteret Kylling · Hjertesalat · Sprød Kyllingeskind · Knoldselleri 215
Rabarber · Hvid Chokolade · Mazarin · Citron Verbena 135
EN REBELSK AFTEN
4 SNACKS & 1 AMUSE
RETTER
Jomfruhummerbisque · Tomater · Thai Basilikum · Boghvedekerner
Torsk en Croûte · Ærter · Bønner · Fiskefumé · Rossini Caviar
Signatur Tatar af Okse · Ribs · Urtemayo · Sennep · Karse
Confiteret Kylling · Hjertesalat · Sprød Kyllingeskind · Knoldselleri
Rabarber · Hvid Chokolade · Mazarin · Citron Verbena
MENU 850
VINMENU
La Perle Noire & 5 Glas Vin 695
DEN LILLE REBEL
3 SNACKS & 1 AMUSE
RETTER
Jomfruhummerbisque · Tomater · Thai Basilikum · Boghvedekerner
Confiteret Kylling · Hjertesalat · Sprød Kyllingeskind · Knoldselleri
Rabarber · Hvid Chokolade · Mazarin · Citron Verbena
MENU 595
VINMENU
La Perle Noire & 3 Glas Vin 495
FROKOST
TORSDAG & FREDAG
A LA CARTE
Saltet Torsk · Blodappelsin · Agurk · Daikon Karse · Leche de Tigre 100
Stegt Rødfisk · Hestebønner · Dild · Soja · Kærnemælk 135
Confiteret Kylling · Hjertesalat · Sprød Kyllingeskind · Knoldselleri 135
Iberico Gris · Puffet Svær · Æble · Spinat · Persilleblanquette 145
Mandarinsorbet · Mazarin · Ymer · Hvid Chokolade 90
MENU - A LA CARTE
EN REBELSK AFTEN
Menuen tager ca. 3 timer
(Start senest kl. 20.45)
Forudbestilling af denne menu anbefales ved bookinger 1. seat fredag & lørdag, da 2. seat kan være fyldt,
og dermed er det ikke muligt at bestille den på aften. Skriv i kommentarfeltet når reservationen fortages
4 SNACKS & 1 AMUSE
RETTER
Saltet Torsk · Blodappelsin · Agurk · Daikon Karse · Leche de Tigre
Stegt Rødfisk · Hestebønner · Dild · Soja · Kærnemælk
Signatur Tatar af Okse · Ribs · Urtemayo · Sennep · Karse
Iberico Gris · Puffet Svær · Æble · Spinat · Persilleblanquette
Mandarinsorbet · Mazarin · Ymer · Hvid Chokolade
MENU 850
MENU med Caviar · Hummer & Trøffel 1175
VINMENU
THE COMFORTABLE
La Perle Noire & 5 Glas Vin 695
THE UNCONTROLLABLE
Champagne & 5 Glas Vin 1050
Min 2 pers.
DEN LILLE REBEL
Menuen tager ca. 2 timer
3 SNACKS & 1 AMUSE
RETTER
Saltet Torsk · Blodappelsin · Agurk · Daikon Karse · Leche de Tigre
Iberico Gris · Puffet Svær · Æble · Spinat · Persilleblanquette
Mandarinsorbet · Mazarin · Ymer · Hvid Chokolade
MENU 595
MENU med Caviar & Trøffel 825
VINMENU
THE COMFORTABLE
La Perle Noire & 3 Glas Vin 495
THE UNCONTROLLABLE
Champagne & 3 Glas Vin 725
Min 2 pers.
A LA CARTE
SNACKS
VODKACAVIAR
Iskold Vodka & Rossini Caviar 100
RETTER
Saltet Torsk · Blodappelsin · Agurk · Daikon Karse · Leche de Tigre 175
Stegt Rødfisk · Hestebønner · Dild · Soja · Kærnemælk 225
Signatur Tatar af Okse · Ribs · Urtemayo · Sennep · Karse 155
Confiteret Kylling · Hjertesalat · Sprød Kyllingeskind · Knoldselleri 215
Iberico Gris · Puffet Svær · Æble · Spinat · Persilleblanquette 255
4 stk. Europæiske Oste · Ristet Maltbrød · Sødt 155
Mælkeis · Rossini Black Label Caviar · Hasselnøddeolie 195
Mandarinsorbet · Mazarin · Ymer · Hvid Chokolade 135
EKSTRA TILBEHØR
Rossini Black Label Caviar 10g/30g 195/550
Stegt Hummer 150 · Frisk Trøffel 95
FØDEVAREALLERGIER
Har du allergi bedes du informere restauranten min. 24 timer før ankomst. Vi kan dog ikke imødekomme svære allergier, laktose eller veganer