Store Kongensgade 52
1264 København K
Telefon: 33 32 32 09
Mail: info@restaurantrebel.dk

Åbningstider i køkkenet / opening hrs kitchen

Tirsdag-torsdag 17.30 - 21
Tue- Thu 17.30 - 21
Fredag-lørdag 17.30 - 21.30
Fri-Sat 17.30-21.30

The restaurant closes latest at 24.00

Takeaway
onsdag - lørdag 16-19
Wed - Sat 16-19

 

MENU

EN REBELSK AFTEN
(Start senest kl. 20.45) 
Forudbestilling af denne menu anbefales ved bookinger 1. seat fredag & lørdag, da 2. seat kan være fyldt, og dermed er det ikke muligt at bestille den på aften. Skriv i kommentarfeltet når reservationen fortages  

 

4 Snacks & 1 Amuse 
 
Jomfruhummerbisque · kammusling · tomater · basilikum · boghvedekerner  

Bagt torsk · grønne bønner · persille · muslingesauce  

Ravioli · stegte svampe · ingefær · brunet smør · purløg  

Boeuf onglet · shiitake · svampepuré · skysauce 
Hvid chokolade · pære · ristet rug is · lime 
 
1 gl. Champagne & 5 gl. vinmenu 
Pris pr. person  1550 

TILKØB: Rossini Caviar & ¼ Stegt hummer  tillæg  245 
 

 
DEN LILLE REBEL 

 

4 Snacks & 1 Amuse  
 
Jomfruhummerbisque · kammusling · tomater · basilikum · boghvedekerner       
Boeuf onglet · shiitake · svampepuré · skysauce 
Hvid chokolade · mascarpone · kirsebær 
 
Pr. person  595 
Inkl. 1 gl. Champagne & 3 gl. vinmenu  995 

TILKØB: Rossini Caviar 10g & ¼ Stegt hummer  tillæg  245 

 

SNACKS   

Brændt Padron & Arla Unika Havgus  4 stk.  50
Rejetoast & Kimchimayo 4 stk.  100 

Sprøde Croquetter & Rossini Caviar 2 stk.  90
Vagtellår & Korean BBQ 4 stk.  100 

 
A LA CARTE 

Jomfruhummerbisque · kammusling · tomater · basilikum · boghvedekerner  185 

Bagt torsk · grønne bønner · persille · muslingesauce  185 
Ravioli · stegte svampe · ingefær · brunet smør · purløg  175 
Tatar af okse · syltede ribs · urtemayo · sennep · karse  165 
Iberico gris · BBQ · majs · whiskeysauce  185 

Boeuf onglet · shiitake · svampepuré · skysauce  195 
Mandel is · Rossini Caviar 10g · olivenolie  165 

Hvid chokolade · pære · ristet rug is · lime  135 
 
EKSTRA TILBEHØR  
Rossini Caviar 10g/50g  110/495 · ½ Stegt hummer  325 


FØDEVAREALLERGIER
Har du allergi bedes du informere restauranten min. 24 timer før ankomst.
Vi kan dog ikke imødekomme svære allergier, laktose eller veganer



ENGLISH MENU

A REBELLIOUS EVENING
(Start latest at 20.45)

Pre-order is recommended for booking in 1st Seat Friday & Saturday, as the 2nd seat can be full, then it is not possible to have this menu. Write in the comments field when the reservation is made

4 snacks & 1 Amuse
 

Langoustine bisque · scallop · tomatoes · basil · buckwheat  

Baked cod · green beans · parsley · mussel sauce 
Ravioli · fried mushrooms · ginger · browned butter · chives 

Beef onglet · shiitake · mushroom puree · sauce jus  
White chocolate · pear · roasted rye ice cream · lime 
 
1 glass Champagne & 5 glass wine menu 
Per. person  1550 

OPTIONAL EXTRA: Rossini Caviar & ¼ Seared lobster  extra  245 
 

 
THE LITTLE REBEL 

 

4 Snacks & 1 Amuse 
 
Langoustine bisque · scallop · tomatoes · basil · buckwheat 
Beef onglet · shiitake · mushroom puree · sauce jus  
White chocolate · pear · roasted rye ice cream · lime 
 
Pr. person  595 
Incl. 1 glass Champagne wine & 3 glass wine menu  995 

OPTIONAL EXTRA: Rossini Caviar 10g & ¼ Seared lobster  extra  245 
 

SNACKS   

Roasted Padron & Arla Unika Havgus 4 pcs.  50
Shrimps Toast & Kimchi Mayo 4 pcs.  100 

Crispy Croquettes & Rossini Caviar 2 pcs.  90
Quail Legs & Korean BBQ 4 pcs.  100 

 
A LA CARTE 

Langoustine bisque · scallop · tomatoes · basil · buckwheat  185 

Baked cod · green beans · parsley · mussel sauce  185 
Ravioli · fried mushrooms · ginger · browned butter · chives  175 
Tartare of beef · pickled redcurrant · herbal mayo · mustard · cress  165 
Iberico pork · BBQ · corn · whiskey sauce  185 

Beef onglet · shiitake · mushroom puree · sauce jus  195 

Almond ice cream · Rossini Caviar 10g · olive oil  165 
White chocolate · pear · roasted rye ice cream · lime  135 
 
OPTIONAL EXTRA 
Rossini Caviar 10g/50g  110/495 · ½ Seared lobster  325 

 

FOOD ALLERGIES

If you have allergies, please inform the restaurant at least 24 hours before arrival. 

However, we cannot accommodate severe allergies, lactose intolerance or vegans