EN REBELSK AFTEN
A REBELLIOUS EVENING (10 servings)


10 LÆKRE SERVERINGER


Tapioka · Karl Johan-mayo · svampestøv
Tapioca · ceps mayo · mushroom dust
Laks · agurk · wasabimayo
Salmon · cucumber · wasabi mayo
Kyllingeskind · trøffelmayo
Chicken skin · truffle mayo
Parmaskinke · Parm. Reggiano
Prosciutto di Parma · Parm. Reggiano
Korean BBQ Duroc rib

Hummerbisque · daikon · fermenteret hvide asparges · ramsløgsolie 
Lobster bisque · daikon · fermented white asparagus · ramsons
Ravioli · stegte svampe · snegle · soja · ingefær
Ravioli · fried mushroom · snails · soya · ginger
Tatar af okse · syltede ribs · urtemayo · sennep · karse
Tartare of beef · pickled redcurrant · herbal mayo · mustard · cress
Poussin · karamelliseret løg · ramsløg · sauce blanquette
Poussin · caramelized onion · ramson · sauce blanquette
Æble · kamille · karamel · citronfromage
Apple · chamomile · caramel · lemon mousse

1 gl. Champagne · 5 gl. vinmenu · vand
1. gl. Champagne · 5. gl. wine menu · water

1275 per person

EXTRAS
Stegt hummer og caviar
Seared lobster and caviar 175
Udvalg af oste 
Cheese selection 100

Vinmenuen kan erstattes med saft og ekstrakt​. Skal forudbestilles pr. telefon eller mail. Der er ingen tidsbegrænsning, men skal være påbegyndt 

senest kl. 21.00

The wine menu can by request be replaced by exclusive alchohol free extracts. The Rebellious Evening must be ordered in advance by telephone or mail. There is no time limits, but the latest start time is 21.00.

Store Kongensgade 52
1264 København K
Telefon: 33 32 32 09
Mail: info@restaurantrebel.dk

Åbningstider / opening hrs

Onsdag-lørdag 17.30 - 00
Wedn.- Saturday 17.30 - 00

Takeaway
Torsdag - lørdag 16-19
Thursday - saturday 16-19
 

1/4