Nytår to go 19/20

6 serveringer - 425,-

SNACKS

Grissini · Høost · Mayo
·
Sprødt kyllingeskind · Porrecreme
·
Røget laks · Agurk · Rygeost

(Hertil anbefales tilkøb af caviar)
 

RETTER

HUMMERBISQUE
Jordskok · Syltet sennepsfrø · Urteolie
(Hertil anbefales tilkøb af hummer)
·
OKSE BAVETTE
Blomkålspuré · Pommes Anna · Madagascar Pebersauce
·
CHOKOLADE GATEAU MARCEL
Hindbærgelé · Karamel · Krystalliseret hvid chokolade


·
 

EKSTRA TILKØB
Skal oplyses ved bestilling

Baerii Caviar  50gr. - 330,-
·

1/2 hummer 250,-

Sådan bestiller du  UDSOLGT

BESTILLING
Du kan bestille via mail på info@restaurantrebel.dk. Bestillingen er gennemført, når du modtager en bekræftelsesmail fra Rebel. Anfør gerne: Antal personer, ekstra tilkøb, navn, telefonnummer og mailadresse - samt hvilken dag, du vil afhente.


FRIST
Sidste frist for bestilling af nytårsmenuen er den 29. december, kl. 14. Vi tager forbehold for at have udsolgt inden da - så vær i god tid!

AFHENTNING
Afhentning på Rebel enten mandag den 30. december fra kl. 16-19. Eller nytårsaftensdag fra 12-14. Nævn ved bestilling, hvilken dag du vil afhente. 

OPVARMNING OG ANRETNING
Vi gør alt for, at du skal gøre så lidt som overhovedet muligt. En vejledning medfølger, og så smider vi en video op på vores Facebook-side, hvor du kan se, hvordan du kan anrette din nytårsmenu - og hvad du helt præcist selv skal gøre, så alt bliver rigtig nemt for dig!

ALLERGENER OG SÆRLIGE ØNSKER
Vi kan desværre ikke imødekomme ønsker angående allergener eller vegetar- eller veganermenuer.