MENU

En Rebelsk aften

 

4 saltede & sprøde snacks

Røget laks · wasabimayo · boghvede · syltede agurk

Ravioli · stegte svampe · snegle · soja · ingefær

Tatar af okse · syltede ribs · urtemayo · sennep · karse 

Glaseret grisekæbe · æble · ventrèche bacon · sauce blanquette 

Blodappelsinsorbet · blodappelsin curd · kakao crumble 

1 gl. champagne · 5 gl. vinmenu · vand · kaffe & sødt

1.295 pr. person

-

Baerii Caviar & stegt dansk hummer

Tillæg 175 pr. person​

Vinmenuen kan erstattes med Dagmar saft og ekstrakt​

Skal forudbestilles pr. telefon eller mail

Arrangementet skal være påbegyndt senest kl. 21.00

 

Fødevareallergier: Venligst give os besked ved denne bestilling

Den lille rebeL

 

SNACKS

3 saltede & sprøde snacks

RETTER
Røget laks · wasabimayo · boghvede · syltede agurk

Ravioli · stegte svampe · snegle · soja · ingefær

Glaseret grisekæbe · æble · ventrèche bacon · sauce blanquette

Blodappelsinsorbet · blodappelsin curd · kakao crumble

Pr. person 525

Inkl. 1 gl. champagne & 4 glas vinmenu 950

PÅSKEMENU
Serveres fra den 7. til og med 12. april

APERITIF
Bobler: Riesling Brut Nature, gl. 110 · Brut Champagne Madoise, gl. 125
VodkaCaviar: Iskold russisk Beluga Vodka & Baerii Caviar 10 gr., 155

MENU

Snacks 
Sojaristede mandler
Solæg · sennep
Kyllingeskind · trøffelmayo

Amuse
Røget laks · wasabimayo · boghvede · dild

Retter
Hummerbisque · syltet skorzonerrod · sprød jordskok · urteolie
Lam · dild · rejer
Rabarbertrifli · makroner · hvid chokolade

Pris per person 375


 

VINMENU 

NV La Perle Noir Rosé, Ocre Rouge, Sydfrankrig 

2018 Riesling Trocken, Weingut Laurentiushof, Mosel 

2016 Chardonnay, Chateau Ste. Michelle, Washington State 

2016 Sauternes, Château du Mayne, Bordeaux 

 

Pr. person 395 

 

KAFFE Stempel 35 pr. person · SØDT 2 stk. 30 
ØL Høker Bajer Pilsner eller Hancock Black Lager 45 
VAND Miljøvenligt vand med/uden brus 25 pr. person 

SNACKS & APERITIF

VODKACAVIAR

Iskold russisk Beluga vodka & Baerii caviar  5g/10g  125/175

SNACKS

Se venligst tavlen med de forskellige snacks

BOBLER

Blanc de Noirs, Eymann, Pfalz  gl. 100  ·  Mandois Brut Champagne  gl. 125

A LA CARTE

Røget laks · wasabimayo · boghvede · syltede agurk  130

Hummerbisque · syltet skorzonerrod · urteolie · sprøde jordskokker 145

 

Ravioli · stegte svampe · snegle · soja · ingefær  135
 

Tatar af okse · syltede ribs · urtemayo · sennep · karse  130
 

Bagt laks · æble · løgpuré · sauce blanquette  145

Glaseret grisekæbe · svampepuré · æble · ventrèche bacon · sauce blanquette  145

Udvalg af oste · sødt · knækbrød  120
 

Blodappelsinsorbet · blodappelsin curd · kakao crumble  105

Vaniljeis · 10g Baerii caviar · olivenolie 155

 

EKSTRA TILBEHØR

Baerii caviar 10/50g  110/495 · Stegt hummer  110

Fødevareallergi: Tage venligst fat i din tjener, så han eller hun kan guide dig sikkert gennem menuen

VIN PR. GLAS ELLER VINMENU

Vi  har et udvalg af vine på glas der kan matche retterne og som også kan fungere som vinmenu. Vine og priser kan ses på vores tavle

Kreditkortgebyr: Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS bliver pålagt et gebyr. For American Express gælder, at alle transaktioner bliver pålagt et gebyr.